VHG verzameling boegbeelden: Stef Jansen (2015)

//, Groene daken/VHG verzameling boegbeelden: Stef Jansen (2015)

VHG verzameling boegbeelden: Stef Jansen (2015)

VHG Boegbeeld Stef Janssen

VHG Boegbeeld Stef Janssen

Door | 2018-01-05T09:57:55+02:00 januari 1st, 2015|Blog Stef Janssen, Groene daken|Reacties uitgeschakeld voor VHG verzameling boegbeelden: Stef Jansen (2015)

About the Author:

mm
VIBA-Expo is het aanspreekpunt voor duurzame ontwikkeling in het bouwen, wonen en werken. Steeds gericht op een duurzame balans tussen People, Planet en Profit. En toch betaalbaar, gezond, leefbaar, veilig, milieuvriendelijk en divers. In samenwerking met de Werkplaats De Gruyter wordt creatief en innovatie gewerkt en geëxposeerd aan duurzame planontwikkelingen, ontwerpen en realisaties. Dat gebeurt interactief met professionals, overheden, ondernemers en consumenten.