Klimaatbestendige Vergroening Gebouwen

Klimaatbestendige Vergroening Gebouwen

Klimaatbestendige Vergroening Gebouwen

Klimaatbestendige Vergroening Gebouwen

About the Author:

mm
Stef Janssen studeerde bouwkunde aan de TU Delft en deed vervolgens ervaring op als wooninnovator in de Haagse stedelijke vernieuwing. Hij ontwikkelde zich tot dakinnovator en is ontwerper van het experimenten dak op het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO). Als ambassadeur van innovatief groen promoot hij dit daklaboratorium als (inter)nationale broedplaats voor onderzoek naar de biodiversificatie van daklandschappen in Nederland. Momenteel is Stef actief bij VIBA Expo als product- en procesinnovator (bionica).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.