Werkplaats De Gruyter in het hart van VIBA-Expo

//, Werkplaats De Gruyter/Werkplaats De Gruyter in het hart van VIBA-Expo

Werkplaats De Gruyter in het hart van VIBA-Expo

Initiatieven die de ruimtelijke kwaliteit versterken van Noord-Brabant vinden en vonden een actieve broed- en werkplaats bij VIBA-Expo. Daar ontmoeten ondernemers, overheden, onderwijs, onderzoek en overige organisaties en burgers, ontmoeten elkaar. Dat is alle betrokkenen zodanig goed bevallen dat de activiteiten gecontinueerd, verbreed en verdiept gaan worden in de Werkplaats De Gruyter, gelokaliseerd in VIBA-Expo, dat gevestigd is in De Gruyter Fabriek, Veemarktkade 8 (ingang F, 5224), ‘s-Hertogenbosch. Complexe problemen worden aangepakt en unieke oplossingen gecreëerd en uitgewerkt.

Wilt u meer weten ? Bezoek de website van de Werkplaats De Gruyter.

Door | 2017-12-23T16:58:42+02:00 november 30th, 2015|Blog Adriaan van Mierlo, Werkplaats De Gruyter|Reacties uitgeschakeld voor Werkplaats De Gruyter in het hart van VIBA-Expo

About the Author:

mm
VIBA-Expo is het aanspreekpunt voor duurzame ontwikkeling in het bouwen, wonen en werken. Steeds gericht op een duurzame balans tussen People, Planet en Profit. En toch betaalbaar, gezond, leefbaar, veilig, milieuvriendelijk en divers. In samenwerking met de Werkplaats De Gruyter wordt creatief en innovatie gewerkt en geëxposeerd aan duurzame planontwikkelingen, ontwerpen en realisaties. Dat gebeurt interactief met professionals, overheden, ondernemers en consumenten.