Bijeenkomst Groene klimaatadaptatie voor gemeenten

///Bijeenkomst Groene klimaatadaptatie voor gemeenten

Bijeenkomst Groene klimaatadaptatie voor gemeenten

Bijeenkomst Groene klimaatadaptatie voor gemeenten

Dinsdag 14 juni 2016 van 13.30 – 16.30 uur

VIBA-Expo in De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, Gebouw F, 5222, ‘s Hertogenbosch

“Te nat, te heet en te droog. Het veranderende klimaat stelt gemeenten voor grote opgaven: hevige neerslag met kans op wateroverlast, meer hete dagen en langere perioden van droogte met gevolgen voor de economie, gezondheid en de kwaliteit van de leefomgeving. Gemeenten bereiden zich hierop voor met onder meer het terugdringen van verharding en het creëren van ruimte voor waterberging en de aanleg van groenblauwe structuren. Veel maatregelen voor klimaatadaptatie lenen zich uitstekend voor een combinatie met (stedelijke) natuur.”
Door | 2017-09-29T23:20:56+00:00 juni 14th, 2016|Klimaat|Reacties uitgeschakeld voor Bijeenkomst Groene klimaatadaptatie voor gemeenten

About the Author:

mm
VIBA-Expo is het aanspreekpunt voor duurzame ontwikkeling in het bouwen, wonen en werken. Steeds gericht op een duurzame balans tussen People, Planet en Profit. En toch betaalbaar, gezond, leefbaar, veilig, milieuvriendelijk en divers. In samenwerking met de Werkplaats De Gruyter wordt creatief en innovatie gewerkt en geëxposeerd aan duurzame planontwikkelingen, ontwerpen en realisaties. Dat gebeurt interactief met professionals, overheden, ondernemers en consumenten.