Isoleren saai? Nee uitdagend!

//, Isoleren/Isoleren saai? Nee uitdagend!

Isoleren saai? Nee uitdagend!

Symposium ‘Isoleren is niet saai’ … en smaakt naar meer

Terugblik

Op 8 juni 2017 organiseerde VIBA-Expo een symposium over isoleren. Uitgenodigd waren overheden, ondernemers, onderwijs en onderzoek en overige organisaties. Naast lezingen van VIBA-Expo-leden lieten een tiental bedrijven hun innovaties op isolatie gebied zien en communiceerden daar geanimeerd over met de symposiumleden. In de wandelgangen liet men weten dat het symposium inspiratie én verrijkende kennis en inzicht bood.

Dat smaakt dus naar meer ….een   Ventilatiedag,  (inclusief binnenmilieu),  een Energiedag (inclusief opwekking en opslag), een Bouwconcepten dag

 

 

Relevante documenten

  1. Themabrief Themabrief VIBA-Expo Isoleren is niet saai … een uitdaging
  2. Sheets Welkom (Adriaan van Mierlo)
  3. Sheets Isoleren, geen doel maar middel (Paul Masselink)
  4. Sheets Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee (Anne Ubbels)
  5. Sheets Woonlasten neutrale aanpak (Joost Schretlen)
  6. Essay Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee (Anne Ubbels) 15 pag.
  7. Overzicht isolatiematerialen A3 formaat
  8. Video’s over Isolatie
Door | 2017-12-23T22:21:19+00:00 juni 10th, 2017|Blog Adriaan van Mierlo, Isoleren|Reacties uitgeschakeld voor Isoleren saai? Nee uitdagend!

About the Author:

mm
VIBA-Expo is het aanspreekpunt voor duurzame ontwikkeling in het bouwen, wonen en werken. Steeds gericht op een duurzame balans tussen People, Planet en Profit. En toch betaalbaar, gezond, leefbaar, veilig, milieuvriendelijk en divers. In samenwerking met de Werkplaats De Gruyter wordt creatief en innovatie gewerkt en geëxposeerd aan duurzame planontwikkelingen, ontwerpen en realisaties. Dat gebeurt interactief met professionals, overheden, ondernemers en consumenten.