Bent u op zoek naar weer eens iets anders?

Laat u dan eens rondleiden in de natuurlijke ambiance van onze expositie. Tijdens een individueel bezoek aan, of professionele rondleiding over de expositie kunnen bezoekers van A tot Z kennismaken met het duurzame en gezonde bouwproces. VIBA-Expo richt zich zowel op groepen uit de professionele bouwwereld, overheden en onderwijsinstellingen, als op de particuliere doe-het-zelver of woonconsument. Voor iedere doelgroep bestaan educatieve programma’s op maat. Tijdens een professionele, twee uur durende groepsrondleiding, krijgt u uitleg van een deskundige. Alle bezoekers worden ontvangen met koffie/thee en een introductie. Om een compleet (dubo)dagje uit mogelijk te maken, kan naar wens gezorgd worden voor een lunch, diner en/of borrel.

Individueel bezoek

Individuele bezoekers worden ontvangen met koffie/thee.

De entree is gratis voor individuele bezoekers.

Wij raden u aan voordat u de expositie bezoekt ons te bellen. Het kan zijn dat die betreffende dag een activiteit plaatsvindt waardoor de expositie niet opengesteld is.

Openingstijden:

maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 17:00.
Op vrijdag alleen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:30.
In overleg kunnen afwijkende tijden worden afgesproken.

Groepsbezoek

Tijdens een professionele, twee uur durende groepsrondleiding over de permanente expositie, geeft een deskundige gids u uitleg. Op alle vragen over duurzaam en gezond bouwen krijgt u direct antwoord, een enkele keer verwijzen wij u door. U wordt op het vooraf overeengekomen tijdstip ontvangen met koffie/thee en krijgt een korte inleiding over de activiteiten en missie van VIBA-Expo. Groepsbezoeken graag minimaal twee weken van tevoren reserveren.
 Duur  2 uur  excl. btw
 Kosten  10  personen  € 150,00
 10 – 20  personen  € 11,50 p.p. extra
 20 -35  personen  € 9,00 p.p. extra
 > 35  personen  tarief op aanvraag

Gastspreker

Uw groepsbezoek kan uitgebreid worden met een lezing door een gastspreker. In het programma is uiteraard ruimte opgenomen voor het stellen van vragen aan de spreker.
Duur (extra): 1 à 1,5 uur
Kosten gastspreker op aanvraag.

Extra lunch/maaltijd

VIBA-Expo biedt groepen bovendien de mogelijkheid gebruik te maken van een (vegetarische) lunch of avondmaaltijd. Daarvoor schakelen we een vast cateringbedrijf in.
Kosten lunch: vanaf € 13,50 per persoon (excl. btw)
Kosten avondmaaltijd: op aanvraag.

Reserveren

Voor extra informatie, het maken van afspraken of het samenstellen van een specifiek programma kunt u contact opnemen met mevr. Dea van Heugten.

Als u de offerte na ontvangst, schriftelijk bevestigt, kunnen wij uw reservering inplannen. Na afloop van uw bezoek ontvangt u een factuur of, indien besproken, betaalt u contant aan de balie. VIBA-Expo exposanten krijgen 10 % korting op rondleidingen.

Openingstijden en routebeschrijving

Klik hier voor informatie over onze openingstijden en een routebeschrijving.

Voor iedereen

VIBA-Expo werkt oplossingsgericht. Voor iedere doelgroep biedt zij diverse maatprogramma’s die antwoorden geven op de meest uiteenlopende vragen of problemen. Legio mogelijkheden voor bijvoorbeeld ambtenaren, bestuurders en professionals, die op een aansprekende manier het thema duurzaam bouwen willen introduceren. En ook voor consumenten en particulieren die streven naar fikse besparingen op energie- en watergebruik of een gezond en behaaglijk binnenklimaat. VIBA-Expo biedt u een compleet en helder overzicht van de laatste ontwikkelingen voor bijvoorbeeld grondwerk, vloeren, wanden, daken, afwerking, installaties, isolatie en interieur.