U kunt bij ons kennis opdoen 

Expositie

VIBA-Expo heeft een grote permanente expositie van ecologisch getoetste bouwproducten, water- en energiebesparende installaties en dienstverlenende bedrijven. Die mag u eigenlijk niet missen… maar gelukkig zijn we vrijwel het hele jaar, week in week uit geopend. (zie onder ‘Op bezoek‘). In een inspirerende omgeving kunt u de producten, installaties zelf zien, voelen en soms ook ruiken: de meer dan 50 getoetste ecologische bouwproducten, deels met DuboKeur®, deels met NaturePlus®-label, en zo’n 20 stands op het gebied van water- en energiebesparing, meestal met voorbeelden en werkende opstellingen van de producten. Daarnaast zijn er nog ruim 50 stands, maquettes en posters van adviseurs, architecten, ontwikkelaars, aannemers, uitgevers die u van dienst willen zijn als u een gezond kwaliteitsproject wilt verwezenlijken. U kunt ze ook terugvinden – maar niet voelen – op onze ‘Exposanten-Overzicht‘. Wilt u individueel of in groepsverband worden rondgeleid door deskundige gidsen van VIBA-Expo, dan kan dat ook; zie onder ‘Op bezoek’.

Faciliteren bijeenkomsten

VIBA-Expo verhuurt ook gebruik van zaalruimten en verzorgt catering. Als u van deze faciliteiten gebruik maakt, kunt u uw bijeenkomsten vanzelfsprekend combineren met een bezoek aan de permanente expositie.

Abonnement op kennis

Met een abonnement bij VIBA-Expo kan uw organisatie regelmatig met een VIBA-Expo-specialist bijpraten, zaken laten uitzoeken en workshops organiseren. Wat zou het handig zijn als u regelmatig met een deskundige kunt praten over alle vragen die u tegenkomt bij het duurzaam vormgeven van de gebouwde omgeving. Want hoe goed u ook ingewerkt bent in de materie, niemand kan álle wijsheid in pacht hebben. Dat geldt zeker als het om een gebouwde omgeving gaat waar gezondheid en kwaliteit van leven centraal staan.

VIBA-Expo heeft daarover aardig wat kennis in huis en kan uitstekend kennis mobiliseren. De kans is groot dat wij u de weg wijzen en verder helpen. Met een abonnement op de expertise van VIBA-Expo kan uw organisatie periodiek met VIBA-Expo om de tafel zitten om vragen of plannen te bespreken.

Tarieven

Maatwerk-workshops van een halve dag bij 20 deelnemers € 1280,- per halve dag excl btw.
Rondleiding expositie + vergaderfaciliteit groep van 20 personen, € 800,- per halve dag excl btw.
Inhuren scouts opsporen specifieke informatie voor € 75 per uur exclusief btw.
 Pakket  Service Workshop   Bijeenkomst  Scout  Prijs  Prijs
 uren  aantal  aantal  uren  excl btw  incl btw
 1  10  1  1  10  3.275,00  3.897,25
 2  20  2  2  20  4.850,00  5.771,50
 3  30  3  3  30  6.425,00  7.645,75
 4  40  4  4  40  8.000,00  9.520,00