Groene Dak- en Gevellandschappen 21e eeuw

//, Blog Stef Janssen, Groene daken, Klimaat/Groene Dak- en Gevellandschappen 21e eeuw

Groene Dak- en Gevellandschappen 21e eeuw

 
Groene Dak- en Gevellandschappen 21e eeuw

 
Groene Dak- en Gevellandschappen 21e eeuw
 

Door | 2018-01-06T16:10:43+00:00 maart 23rd, 2011|Biodiversiteit, Blog Stef Janssen, Groene daken, Klimaat|Reacties uitgeschakeld voor Groene Dak- en Gevellandschappen 21e eeuw

About the Author:

mm
Stef Janssen studeerde bouwkunde aan de TU Delft en deed vervolgens ervaring op als wooninnovator in de Haagse stedelijke vernieuwing. Hij ontwikkelde zich tot dakinnovator en is ontwerper van het experimenten dak op het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO). Als ambassadeur van innovatief groen promoot hij dit daklaboratorium als (inter)nationale broedplaats voor onderzoek naar de biodiversificatie van daklandschappen in Nederland. Momenteel is Stef actief bij VIBA Expo als product- en procesinnovator (bionica).