Kanskaarten Geerpark Innovatief Groen met Waterslinger

//, Blog Stef Janssen, Groene daken, Innovatief Groen, Water/Kanskaarten Geerpark Innovatief Groen met Waterslinger

Kanskaarten Geerpark Innovatief Groen met Waterslinger

Innovatief Groen met Waterslinger Kanskaarten Geerpark

Innovatief Groen met Waterslinger Kanskaarten Geerpark

Innovatief Groen met Waterslinger Kanskaarten Geerpark Achtergrond Methode

Innovatief Groen met Waterslinger Kanskaarten Geerpark Achtergrond Methode

Door | 2018-01-06T15:45:09+00:00 juni 21st, 2011|Biodiversiteit, Blog Stef Janssen, Groene daken, Innovatief Groen, Water|Reacties uitgeschakeld voor Kanskaarten Geerpark Innovatief Groen met Waterslinger

About the Author:

mm
Stef Janssen studeerde bouwkunde aan de TU Delft en deed vervolgens ervaring op als wooninnovator in de Haagse stedelijke vernieuwing. Hij ontwikkelde zich tot dakinnovator en is ontwerper van het experimenten dak op het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO). Als ambassadeur van innovatief groen promoot hij dit daklaboratorium als (inter)nationale broedplaats voor onderzoek naar de biodiversificatie van daklandschappen in Nederland. Momenteel is Stef actief bij VIBA Expo als product- en procesinnovator (bionica).