Essay Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee

//, Duurzame Energie, Isoleren/Essay Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee

Essay Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee

Essay Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee

Essay Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee

Door | 2018-01-06T21:28:12+02:00 juli 7th, 2017|Blog Anne Ubbels, Duurzame Energie, Isoleren|Reacties uitgeschakeld voor Essay Isoleren, waarom, hoe, waar en waarmee

About the Author:

mm
Anne is bouwkundige, afgestudeerd in architectuur en bouwtechniek. Zij werkte als tekenaar-constructeur, adviseur duurzaam bouwen, begeleider (voorbeeld)projecten. en documenteerde in publicaties, artikelen en lezingen. Ze maakte en berekende haalbaarheidsstudies. Sinds 2007 heeft Anne een eigen adviesbureau en werkt voor verschillende organisaties als adviseur, docent en hoofdredacteur. Motto: deel kennis en kunde op een manier dat de leek het begrijpt en de deskundige geïnteresseerd blijft.