Spoorzone ‘s-Hertogenbosch op deze website

//, Geen categorie, Spoorzone/Spoorzone ‘s-Hertogenbosch op deze website

Spoorzone ‘s-Hertogenbosch op deze website

Het project ‘Bruisende Spoorzone ‘s-Hertogenbosch’ is eind 2013 geïnitieerd door de Stichting VIBA-Expo (SVE) en het Koning Willem 1 College (KW1C). Als een van de laatste initiatieven werd aangehaakt aan het provinciale programma “Mijn Mooi Brabant’ (2011-2015). Begin 2014 is formeel het initiatief geaccordeerd.

Het project ‘Bruisende Spoorzone ’s-Hertogenbosch’ omvat een aantal wijken en gebieden met uiteenlopende functies en kenmerken. In vrijwel alle gebieden zijn de belevingswaarde en leefbaarheid te vergroten. De inrichting van de wijken is af te stemmen op een duurzame toekomst.

Vele ideeën en voorstellen zijn met diverse spoorzone bewhttps://www.vibaexpo.nl/wp-content/uploads/2017/12/spoorzone_logo_4_600dpi_vector.gifoners besproken. Gegeven het beperkte tijdsbestek (amper 2 jaar) is fysiek alleen de Pleisterplaats aan de kade van De Gruyter Fabriek uitgewerkt én uitgevoerd.

 

Klik hier voor veel meer achtergrondinformatie (van initiatief tot uitvoering).

Door | 2018-01-19T13:14:35+00:00 december 12th, 2017|Blog Adriaan van Mierlo, Geen categorie, Spoorzone|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.